European Heritage Days: Culinary heritage in Metz

retour Back

European Heritage Days: Culinary heritage in Metz

European Heritage Days: Culinary heritage in Metz

On the occasion of the European Heritage Days, the culinary art of meat was invited to the hotel school of Metz with the aim of making discover the recipes that made the pride of the great French cuisine. Interview with Frédéric GARIVET, cooking teacher of the hotel school of Metz, who evokes the twenty cooking recipes that are classified as "historical monuments". Microtrottoir of visitors affirming that gastronomy is part of French culture. Plans of visitors enjoying dishes.

durée

01

 

min

 

51

 

sec

Date de diffusion : 17 September 2005

Référence :
NY00001334305
Crédits :
Producteur: France 3 Nancy   -   Journalist : Zuddas, Pascal  -  Photo Journalist : André, Emmanuel  -  Film Editor : Brice, Véronique
Origine:
Lorraine Evening   -   Producteur: France 3 Nancy
Licence :
Clé en main

Référence :NY00001334305

Crédits :Journalist : Zuddas, Pascal-Photo Journalist : André, Emmanuel-Film Editor : Brice, Véronique

Licence :
Clé en main
- usage à finalité culturelle et réservée aux acteurs du réseau à vocation culturelle.
- en Diffusion Digitale et Evénementiel
- valable 5 ans.
usage à des fins éditoriales
- en vue d’informer le public ou d’illustrer l’actualité
- en diffusion digitale sur ses services,
- valable 5 ans.
- usage à des fins de présentation et de promotion de l’image, la marque, l’histoire, les valeurs de l’entreprise du Contractant
- ou le cas échant du Bénéficiaire
- en diffusion digitale sur ses services et/ou Evénementiel,
- valable 1 an.
Recherche propulsée par ElasticSuite