Torréfaction du chocolat en mode artisanal

retour Back

Torréfaction du chocolat en mode artisanal

Torréfaction du chocolat en mode artisanal

Eva Kaddour, dans la cuisine de l'ancien restaurant familial, amoureuse inconditionnelle du chocolat depuis l'enfance, explique la transformation-torréfaction de ses fèves de cacao ramenées spécialement du Costa-Rica, dont elle fait de la pâte de cacao. Elle sert le tout sous forme de chocolat chaud à des clients ravis.

durée

01

 

min

 

31

 

sec

File : Chocolate

Publication date : 6 August 2017

Reference:
R21280030
Credits:
Producteur: France 3 Dijon Bourgogne Franche-Comté   -   Journalist : Paul, Julianne  -  Photo Journalist : Gomes, Tania  -  Film Editor : Feuillebois, Lucile
Origin:
19 20 Burgundy Edition   -   Producteur: France 3 Dijon Bourgogne Franche-Comté
Licence:
Turnkey

Reference:R21280030

Credits:Journalist : Paul, Julianne-Photo Journalist : Gomes, Tania-Film Editor : Feuillebois, Lucile

Licence:
Turnkey
- use for cultural purposes and reserved for the actors of the network with a cultural vocation.
- in Digital Broadcasting and Events
- valid for 5 years.
editorial use
- for the purpose of informing the public or illustrating current events
- in digital distribution on its services,
- valid for 5 years.
- use for purposes of presentation and promotion of the image, brand, history, values of the Contracting Party's company
- or the case of the Beneficiary
- in digital distribution on its services and/or Events,
- valid for 1 year.
Search engine powered by ElasticSuite