Le pastis "pour lever le goût de l'eau"

retour Back

Le pastis "pour lever le goût de l'eau"

Le pastis "pour lever le goût de l'eau"

"Le pastis tel qu'on le buvait quand j'étais gosse, c'était pour lever le goût de l'eau" tout en l'assainissant explique Jean-Yves Royer, historien de Forcalquier. Dans cette petite ville de Haute Provence, il reste une distillerie qui élabore un pastis traditionnel à base de 48 plantes et épices.

durée

01

 

min

 

30

 

sec

File : Provence

Publication date : 22 August 1995

Reference:
I22276170
Credits:
Producteur: France 2   -   Journalist : Perrin, Jean Yves
Origin:
F2 The Journal 13H   -   Producteur: France 2
Licence:
Turnkey

Reference:I22276170

Credits:Journalist : Perrin, Jean Yves

Licence:
Turnkey
- use for cultural purposes and reserved for the actors of the network with a cultural vocation.
- in Digital Broadcasting and Events
- valid for 5 years.
editorial use
- for the purpose of informing the public or illustrating current events
- in digital distribution on its services,
- valid for 5 years.
- use for purposes of presentation and promotion of the image, brand, history, values of the Contracting Party's company
- or the case of the Beneficiary
- in digital distribution on its services and/or Events,
- valid for 1 year.
Search engine powered by ElasticSuite